Basic darabok egész napra

Néhány alapdarabot gyűjtöttem össze tavaszra, amiket kreatívan kombinálva bármilyen alkalomra bátran felvehetsz. Ha például spórolnod kell és nem vehetsz meg 5 szoknyát és 10 magassarkút a legfrissebb kollekciókból, de szeretnél csinos lenni és alkalomhoz illően öltözni, hasznosak lehetnek a lenti tippek. Az egyszerű és klasszikus darabokkal mindig jól jársz, hiszen számtalan módon kombinálhatóak.

Alul: Egy bokáig érő farmert választottam, ami idén divatos fazon, de persze ha ilyened nincs, bármilyen más farmer vagy fekete nadrág is megfelelő. A másik alapdarab egy csinos szoknya ami tavasszal kellemes viselet és hétköznapra, illetve különleges alkalmakra is tökéletes.
Felül: Egy blézer mindig jól jön, hiszen akármit viselsz mellette, komolyságot sugároz, így alkalmakra és munkahelyre is nyugodtan felveheted. E mellett felhasználtam még a szettekhez egy abszolút basic fehér topot és egy divatos, kényelmes farmer inget.
Cipő: Egy magassarkú, egy balerina/szandál és egy kényelmes tornacipő azért elkél a gardróbban. Válassz olyan színeket, amik bármivel párosíthatóak!

I. Munkahely


Ha a csinos megjelenés elvárt a munkahelyeden, a fenti szettek ideálisak lehetnek. Mindegyik nőies, de azért megőrülni sem fogsz a nap végére a beleizzadós ingektől, szűk szoknyáktól, kényelmetlen cipőktől. Nyugodtan felvehetsz farmert is, ha felül elegánsat viselsz és mondjuk egy magassarkúval kombinálod az összeállítást. A szoknya önmagában is csinos, de a blézerrel vagy a magassarkúval kombinálva még elegánsabb hatást érhetsz el.

II. Szabadidő


Délutáni vásárláshoz, találkozókhoz kényelmes szetteket készítettem. A farmer minden formában laza és kényelmes, így ez mindhárom szettben szerepel. Cipők terén a laposakat részesítettem előnyben, mert ha már egész nap szenvedtél a munkahelyeden, legalább délután/hétvégén pihentesd a lábad!

III. Esti program


Egy randin vagy buliban előkerülhet a nőies éned! A magassarkú és a csinos szoknya tehát nyugodtan elővehető. Ha nem szeretnél feszengeni, válaszd a harmadik szettet, ami kényelmes, mégis csinos!  Az első összeállítás nagyon letisztult, de pont ebben rejlik a szépsége. Néhány kiegészítővel és csábító sminkkel pedig könnyedén feldobható.

Remélem sikerült adnom pár hasznos tippet ahhoz, hogy ti is bátran tudjatok válogatni a szekrényetekből és ne álljatok előtte órákig azzal a gondolattal, hogy "Nincs egy göncöm, amit felvehetnék!!!". Érdemes egyébként is időnként átfésülni a készleteteket és elővenni azokat a ruhákat, amiket az utóbbi időben elhanyagoltatok. Kicsit olyan érzés ez, mintha új ruhát vettél volna. 


1 megjegyzés:

 

Facebook

Polyvore

Twitter

Bemutatkozás

22 éves pszichológus hallgató lány vagyok. A blogon szeretnék olyan ötleteket adni, olyan inspiráló képeket és írásokat közzétenni, amelyek téged is hozzásegíthetnek a harmonikus, elégedett élethez. Hogy kívül és belül is lenyűgöző légy! Üdv: