Laza hétköznapi konty


Sietős reggelekre, vagy amikor a hajad már nem frissen mosott, de nincs időd tenni ellene, ideális választás lehet ez az egyszerűen elkészíthető konty. Mint a képeken is látszik, a sztárok bátran viselik nyilvános megjelenéseken is. Nekem sokkal jobban tetszik ez a frizura, mint például a hajfánkos kontyok, mivel sokkal természetesebb és könnyen alakíthatjuk vadócan kócossá vagy alkalmivá is.


Elkészítés

Mivel egy szoros copfot és csavart kontyot kell alkotnunk, így fontos, hogy a hajunk dús legyen, hogy elkerülhessük a lenyalt hatást. Ha a hajam nem elég dús, én egy hajsütővas segítségével szoktam begöndöríteni, majd lefújom egy kis hajlakkal és összerázom. Így máris dúsabb lesz. Vékony szálú, ritkább hajúak tupírozhatnak is a fejtetőn és a copfon, illetve dúsító habbal is fokozhatják a hatást.

Ha az alap már megvan, nagyon egyszerű dolgunk lesz. Csak fogjuk copfba a hajunkat a fejtetőn, oldalon szépen átfésülve, hogy ne buggyanjon ki sehol. Csak egy kicsit megcsavarva tekerjük kontyba. Ezt lazán, ne túl szorosan tegyük! Végül 2-3 hullámcsattal tűzzük le a kontyot!

Díszítés

Könnyen feldobhatod a kontyod helyes masnikkal, hajpántokkal, díszes hullámcsatokkal, de akár készíthetsz fonatot oldalon vagy a konty alatt, mielőtt copfba fognád a hajad!






1 megjegyzés:

 

Facebook

Polyvore

Twitter

Bemutatkozás

22 éves pszichológus hallgató lány vagyok. A blogon szeretnék olyan ötleteket adni, olyan inspiráló képeket és írásokat közzétenni, amelyek téged is hozzásegíthetnek a harmonikus, elégedett élethez. Hogy kívül és belül is lenyűgöző légy! Üdv: