Coachella 2014 trendjei

A Coachella Valley Music and Arts festival egy évente megrendezett, két hétvégén át tartó rendezvény Kaliforniában, melyen a legnagyobb sztárok is tiszteletüket teszik mind a fellépők, mind a közönség oldalán. De nézzük csak a divat szempontjából! Engem őszintén, nagyon kiábrándított az összkép. Mindenki nagyon extravagáns és laza szeretett volna lenni, de valahogy mindenki hasonló módon, így ami mondjuk nálunk, Magyarországon az utcán kirívó lenne, az ott teljesen beleolvadt a tömegbe. Nem nagyon látom a képeken az egyéniségeket. Márpedig az én elképzelésem szerint ez a laza, bohém, hippis vonulat a divatban, ami idén dívik alapvetően arról szólna, hogy mindenki kimutathassa az egyéniségét és ezáltal más legyen, mint a többiek...

Három nagyobb stílust lehet elkülöníteni női trendek terén. Jelen voltak a (1) szakadt shortos, bohém felsős és hippis kiegészítős csajok, a (2) csipkeruhásak és azok (3) akik összeszedetten, letisztultan a megszokott farmer vagy monokróm ruhákban érkeztek (még ezek az outfitek tetszettek a legjobban). A széles karimájú kalapok, a hajba köthető kendők, a virágkoszorúk, a derékra kötött ingek és a hasvillantós felsők pedig bármelyik szettben feltűnhettek. Rövid tehát az összes 2014-es trend megjelent, de sajnos tömegével, így inkább átlagosnak (sőt, unalmasnak), mint divatosnak hatott.

(1) A hippik


(2) A csipkések


(3) A letisztultak



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Facebook

Polyvore

Twitter

Bemutatkozás

22 éves pszichológus hallgató lány vagyok. A blogon szeretnék olyan ötleteket adni, olyan inspiráló képeket és írásokat közzétenni, amelyek téged is hozzásegíthetnek a harmonikus, elégedett élethez. Hogy kívül és belül is lenyűgöző légy! Üdv: