Last minute tippek anyák napjára

Ha valamiért megfeledkeztél az anyák napjáról, vagy nem volt időd készülődni, esetleg szeretnél spórolni a drága ajándékon, itt van pár tipp, amivel feldobhatod édesanyád napját!

I. Átalakítás


Liza Minnelli, Audrey Hepburn, Julie Andrews


A középkorú, idősödő nők sokszor tragédiaként élik meg a testük átalakulását. Segíts anyukádnak, hogy újra fiatalnak és csinosnak érezhesse magát. Használd mintaként például kedvenc színésznője képeit és sminkeld ki azok alapján. Hosszabb hajú anyukák esetén a frizurát is kezelésbe lehet venni! Mutasd meg, hogy a kor előrehaladtával is lehet valaki igazi díva, és töltsetek együtt egy szuper szépségdélutánt!

II. Süss valamit!


Válassz egy finom tortareceptet és lepd meg vele édesanyád! Akár azt is megteheted, hogy erre a napra átvállalod a vasárnapi ebéd készítését, hogy az ünnepeltnek csak pihennie és szórakoznia kelljen! Biztos értékelni fogja a törődést, és jól esik majd neki egy kicsit kinyújtóztatni a lábát egy fárasztó hét után...Ezzel egy picit visszaadhatod azt a törődést, amivel ő gondoskodott rólad, amíg felnevelt.

III. Írj verset!


Ha van egy kis költői vénád, ne fojtsd magadba a késztetést, hogy alkoss valamit! Igazán spórolós ötlet, mégis talán a legmeghatóbb az összes közül. A művet írd szép levélpapírra, tedd borítékba és azt is díszítsd nyugodtan dekortapasszal, viaszos pecséttel stb. Ha inkább máshoz van tehetséged, nyugodtan kamatoztasd azt! Egy érzelmes levélnek, egy privát zenés előadásnak is nagyon örülni fog!



IV. Közös program


Vidd el anyukád étterembe, cukrászdába vagy színházba...A lényeg, hogy lassuljatok le és töltsetek együtt minél több időt! Így mindketten kiszakadhattok a rohanó hétköznapokból és élményekkel is gazdagodhattok. Ha anyukád szeret új dolgokat kipróbálni, lepd meg valami különlegessel. Elmehettek például aquaparkba vagy  gyógyfürdőbe, de felidézheted a régi emlékeit egy hangulatos művészmoziban is. 

V. Válogatás CD/DVD


Szerezd meg anyukád kedvenc filmjeit és zenéit, amiket ma már csak kivételes alkalmakkor láthat/hallhat valamilyen régi műsorokat sugárzó csatornán, és lepd meg vele! Jó kikapcsolódás és nosztalgiázás sülhet ki a dologból, és az is lehet, hogy téged is elragad a régi fekete-fehér romantika varázsa...


Ti mivel lepitek meg idén édesanyátokat?



2 megjegyzés:

 

Facebook

Polyvore

Twitter

Bemutatkozás

22 éves pszichológus hallgató lány vagyok. A blogon szeretnék olyan ötleteket adni, olyan inspiráló képeket és írásokat közzétenni, amelyek téged is hozzásegíthetnek a harmonikus, elégedett élethez. Hogy kívül és belül is lenyűgöző légy! Üdv: