Stílusinspiráció Ravenswoodból


A Ravenswood című sorozat a Pretty Little Liars (PLL) történetének egy mellékszálát dolgozza fel. A szereplői éppen annyira csinosak még a leghúzósabb jelenetekben is, mint a párhuzamosan futó PLL-ben.  A készítők mindig ügyelnek arra, hogy a főhősök a legnépszerűbb trendeknek megfelelően öltözködjenek. Érdemes tehát figyelni, hogy mit hordanak a szereplők, vagy csak inspirálódni egy-egy összeállítást nézve. A kedvencem a sorozatból, ha szigorúan a megjelenést vesszük alapul, Remy, aki bátran keveri a színeket és mintákat, mégis mindig összeszedett és stílusos. Ettől függetlenül a többi szereplő öltözetét is nagyon el szokták találni. Nézzük hát közelebbről őket!

I. Állatminták


Az állatmintás felsők még mindig hódítanak, főleg a "cuki" verziójukban. Tehát ne az elcsépelt leopárdmintás anyagokra gondoljunk, hanem inkább a masnis-nyelvkinyújtós cicákra, kutyákra, nyuszikra, szarvasokra, rókákra...Választhatsz olyan felsőt is, amit egy nagy minta díszít, de ami különösen népszerű, az a sok-sok pici ismétlődő minta, mint amilyen az első képen, Hanna pulcsiján is látható.


II. Gallérok


A pulcsi alól kilógó inggallérok, vagy a díszített galléros felsők különösen sokszor megjelennek a sorozatban. Remy szinte mindig ilyeneket visel, méghozzá úgy, hogy az ingek mintája és színe teljesen elüt a pulóverétől. Igencsak megkönnyíti a reggeli ruhaválasztást, ha szeretsz így öltözködni és a maga egyszerűségében tudsz látványos hatást elérni.


Olivia egészen mást stílust képvisel. Ő inkább az elegáns vonalon mozog és sok csillogó, gyöngyös, strasszos gallérú blúzt visel. 


Ha már egyébként Oliviánál tartunk: a sminkekre nem helyeztek különösebb hangsúlyt a sorozatban, mindenki natúr vagy füstös sminket hord. Ilyen téren talán Olivia a legkirívóbb jelenség. A lenti sminkjét és frizuráját például imádom! Lilás szemhéjpúder és üde rózsaszín pirosító némi rúzzsal...letisztult és tökéletes!



 III. Blézerek


Azért a blézerek is előtűnnek itt-ott. Mivel Olivia öltözködik a leginkább elegánsan, így főleg rajta láthatjuk a ruhadarabot, de azért, ha nem is kifejezetten blézer formájában, kis kabátkaként Remy és Miranda is szokott viselni vastagabb ingeket.


IV. Ékszerek


Ékszerek terén abszolút a nagy, szembetűnő nyakláncok és fülbevalók hódítanak. Olivia gyakran visel statement láncokat mindenféle csillogós strasszal, kombinálva az egyébként is díszített gallérjaival. 


Ti melyik sorozatból szoktatok stílusötleteket ellesni? A Ravenswoodból kinek az öltözködése nyerte el a tetszésetek a leginkább?



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Facebook

Polyvore

Twitter

Bemutatkozás

22 éves pszichológus hallgató lány vagyok. A blogon szeretnék olyan ötleteket adni, olyan inspiráló képeket és írásokat közzétenni, amelyek téged is hozzásegíthetnek a harmonikus, elégedett élethez. Hogy kívül és belül is lenyűgöző légy! Üdv: